fredag, mars 31

MONO FYLLER 3 ÅR!

av Peter Sjöblom & Linda Bönström foto: Pixabay

Vi blir alltid lite sentimentala den här dagen på året då vi ser tillbaka på hur vårt skötebarn utvecklats, tidskriften växer och frodas i sin strävan att bedriva oberoende musikjournalistik. Och just detta gör oss extra stolta. Det är en svår tid att verka i och under rådande omständigheter i världen kämpar många frilansare, så även vi. Sanningen är att tidskriften finns enbart för att vi bestämt oss – vi tänker inte förlora vår röst. Det kräver mycket och många gånger det senaste året har vi verkligen fått ta rejäla krafttag för att hålla igång utan att vika en tum på den kvalité vi ser som MONO:s styrka.

Varje dag trillar en stor bunt mejl in till redaktionen med nya skivsläpp och musiker som hoppas att vi ska lägga märke till dem och vi vill verkligen passa på att tacka för detta enorma förtroende vi får! Det visar på att MONO sitter på en stor möjlighet till att föra fram en bredd av musik till er läsare och vi försöker att förvalta denna potential på allra bästa sätt.

Inför fjärde året vill vi köra igång med en uppmaning till er, våra otroliga läsare, tveka inte att ta kontakt med MONO! Vi vill mer än gärna ta del av era önskemål och respons på innehållet, känner man sig sugen på att skriva om musik så är MONO platsen för det fria uttrycket, och tipsa gärna om spännande musikevenemang och skivsläpp.

Slutligen, ta hand om varandra!